top of page
  • Foto van schrijverMilou Pasman

We did it!

Lieve mensen,

WE ZIJN ER! We hebben de crowdfunding gehaald! In 4 dagen tijd, dit hadden we nooit durven dromen. Het grote avontuur op weg naar herstel kan beginnen! We kunnen helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Dus bij deze: dank jullie wel voor al jullie hulp en donaties!

Wat hebben we de laatste dagen ontzettend veel steun en liefde mogen ontvangen. Hulp kwam uit bekende maar ook uit onbekende hoeken. Vrienden, vrienden van vrienden, familie van vrienden, onze eigen familie, collega’s, oude bekende en kennissen.

En we zijn iedereen even dankbaar, alle 847 donateurs! Grote en kleine donaties, alles vonden we even hartverwarmend. Jullie zijn stuk voor stuk kanjers!

Vooral ook alle lieve berichtjes deden ons erg goed. Dat zoveel mensen de tijd hebben genomen om ons verhaal te lezen en ons een hart onder de riem te steken. Dankjewel hiervoor!

Mijn brein mag dan wel ‘stuk’ zijn maar de wereld gelukkig nog niet!

En bij deze willen we ook onze vriend Sander in het zonnetje zetten en bedanken voor het opzetten van de crowdfunding. Zonder jou was het niet gelukt!

We hebben onze eerste afspraak staan op 14 februari bij Cognitive FX. Ik zal iedereen op de hoogte houden van ons avontuur via deze website en mijn instagram: mijngekkegebrokenbrein

Liefs,

Benjamin, Milou & Cas50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page